Monday, March 7, 2011

Läheb vaja ainult üht minutit, et erilist inimest märgata, üht tundi, et teda hinnata, üht päeva, et teda armastama hakata ning seejärel tervet elu, et teda unustada..

Laupäevast siis. Ärkasin hommikul 7 ajal ja tegin ruttu ja märaga tallinasse ;) Sõit oli mõttetu ja igav, Tromps käis suht närvidele, aind naeris seal :D.Endal üldse und eitulnud ja ss passisin terve tee. Kuulasin nsma muusikat ja vahtisin aknast välja.
Hallis vahetasin kähkukähku riided ja kohe mängima. Issi ja emme tulid alles kella 4.ks, natuke kahju, et nad teisi mänge einäinud. Siis hakkas issi kohe filmima, siis on pärast hea enda mängu vaadata.:) Võitsin kõik mängud ja olin üsna tubli.Teised nõokad oli kah tublid. Kella 5.ajal olid mängud läbi, ja hakkasime vanaema ja vanaisa poole Sakku sõitma..Kristin ja Katariina tulid kah meiega, einoo pulli sai(Y) :D Sõitsime veits valesti ja mööda alguses, aga eiolnd hullu, nali saigi just siis:D Suht ruttu olimegi mustamäe juures, ja Katariina panime maha ja ta läks tipatapa koju. Siis emme ütles, et saad veel Kristiniga 2 minutit rääkida. Valetas mulle, saime tervelt 4 minutit rääkida:D Siis panimegi Kristini maha ja ta läks tipatapa Magistrali, kus ta Anettega kokku sai . :)
 Siis sõitsime Sakku,  sõin ja vedelsesin niisama ..
Pühapäevast. Hommikul 10. ajal mängisin kohe Edithiga. Õnneks võitsin 2 geimiga.  Järgmine mäng oli paar, võitsime samuti Katariina, jipikajeiiiiii:D  Ning siis veitsa aja pärast sega finaal, võitsime Marcust ja Hellikit :D JESS, OLEN KOLMEKORDNE EESTI NOORTEMEISTER ! :D
Peale autasustamist hakkasime koju sõitma. Robert ja Gert tulid kah meiega.. Robert suht rebis kildu seal teepeal:D:D Õhtul jõudsin koju ja siis eiteinudki midagi erilist. olin suht väsinud ja läks vara magama..



//Kristin .

No comments:

Post a Comment